• اطلاعیه ها

    • سینا میاندشتی

      در مورد مشکلات لاگین (ورود) به سیستم جدید تالار   09/02/16

      با سلام   در نسخه جدید تالار امکان استفاده از Username از سیستم حذف شده است و شما باید با یکی از ۳ روش زیر برای ورود اقدام کنید نام نمایشی (مثلا نام نمایشی بنده سینا میاندشتی است) آدرس ایمیلی که در سیستم ثبت نام کردید (مثلا [email protected]) اکانت گوگل (البته به زودی ورود از طریق facebook و twitter نیز به سیستم اضافه می شود)   در صورتی که نام نمایشی خود را نمی دانید - یا نمی دانید با چه ایمیلی ثبت نام کردید - مشکل خود را از طریق ایمیل به آدرس [email protected] ارسال کنید با تشکر

HeX

کاربر ویژه
  • تعداد ارسال ها

    5,923
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • تعداد روزهای دارای رکورد

    81
  • بازخورد

    100%

HeX last won the day on سپتامبر 10

HeX had the most liked content!

اعتبار در انجمن

9,148 کاربر دیاموند

درباره HeX

  • درجه
    کاربر نمونه سایت لیون در سال 1391
  • تاریخ تولد 08/17/88

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • محل سکونت :
    QOM
  • Interests
    IT,Video Games,Music
  1. چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!

    خوشبحال اونایی که اون مرغ رو میخورن اونوقت کیلویی چند مرغش؟🤔
  2. درود شرمنده تا آخر هفته منزل نیستم. ولی از لحاظ شباهت بله شبیه هست. از چه منظر براتون جای سوال داره؟
  3. گفتم بابا مزاح کردم اون لینکی که گذاشتید چند مدل رم رو بررسی کرده که ولتاژ ها و فرکانس های متفاوتی دارند و صرفا از رولی که دادید پیروی نمی کنه. DDR3 ها در بدو ورود با چیپ مایکرون تا 1.8V هم بودن درست مثل DDR2 ها. الپیدا و پاور چیپ هم تا 1.75 این وسط ضعف IMC سندی بریج هم در ساخته شدن رمهایی با ولتاژ کمتر بی تاثیر نبود بعد تر خیلی ها ولتاژ 1.65 رو برای DDR3 ها استاندارد میدونستن چون بالای 1.65 تو محدوده خطر می رفت و بالای 1.7 هم احتمال سوختن IMC زیاد بود. من خودم رمهای DDR3 داشتم که تا 1.75 هم راحت میشد بهشون ولتاژ داد برای 24/7 ولی نه روی سندی بریج و از جایی که من قطعات رو دوست دارم میگردم دنبال حداقل ولتاژ تا بهشون خوش بگذره. تو هر نسل سعی شد ولتاژ ها کاهش پیدا کنه. مثلا DDR2 ها استاندارد با ولتاژ 1.8 بودن و فرکانس های بالا که اون زمان برای DDR2 فرکانس 1066 بود و بالاتر بعضا تا 2.2 هم میرفت و روی رم قید میشد و البته با هیت سینک بزرگتر برای دفع حرارت بهتر. یا در DDR3 ها هاینیکس سعی کرد با ارائه چیپ های EFR افیشینسی رو بالا ببره. تایمینگ تنگ تر و ولتاژ کمتر در فرکانس 1600 که الان دیگه حداقل D3 محسوب میشه. از این چیپ ها تا دلتون بخواد روی رمهای کورسیر سری وینجنس داریم که آشغالی بیش نیستن! این رمها 200 مگاهرتز بالاتر از فرکانس خودشون رو بزور میزنن و حال بهم زن تر جایی که رم ولتاژ بالای 1.63 نمیگیره! برعکس دوران تغییر نسل DDR2 به DDR3 که فرکانس اومد بالا ولی افیشینسی خیلی نه؛ سر DDR4 ها حتی با تایمینگ های گشاد تر هم بهبود عملکرد دیده شد. من خودم فکر می کردم با فرکانس 2133 ,تایمینگ گشاد 15-15-15-35 و اللخصوص tRFC های حول و حوش 300-400 افیشینسی با مغز بخوره زمین ولی اینطور نشد! در حال حاضر که هر روز فرکانس بالا و بالاتر میره و تایمینگ تنگ و تنگ تر میشه که هر دو به بهبود عملکرد کمک می کنه. فقط یکم این وسط ولتاژ داره میره بالا که به نظر من هیچ مشکلی نداره. سابمیت های HWbot رو دنبال کنید، مثلا: فرکانس پیش فرض رم برای پروفایل XMP رقم عجیب 19-25-25-45 با ولتاژ 1.4 هست ولی روی ایر طرف تونسته 12-11-11-28 بزنه. مقایسه کنید والیو رمهای DDR3 بازار الان تایمنیگ 11-11-11-32 با فرکانس 1600 و ولتاژ 1.5 دارن!
  4. ولتاژ رسید به DDR3 من دیگه حرفی ندارم. البته مزاح می کنم. چون این ولتاژ نه ضرر داره و نه مشکلی ایجاد می کنه و نه مصرف اونقدری بالا میره که بخواد چیزی زیر سوال بره. سابمیت های 1.9 ولت هم داریم 1.5 که چیزی نیس
  5. من 750 وات سری جدید رو دارم، پاور کامل و خوبی به نظر میاد. فنش هم رو حالت روشن بی صداس و کولینگ پاور رو به بهترین نحو انجام میده. قیمت گذاری منصفانه تری هم داره نسبت به سری قبلی. ظاهرش کاملا یک کالای با کیفیت رو نشون میده. چون تخصص لازم در زمینه تست پاور ندارم از میزان گارانیش میگم که کیفیت داخلش هم باید مثل ظاهرش خوب باشه.
  6. بله بله کانکتور های فوق العاده ای هم داره و خود کابل کیفیت مطلوبی داره.
  7. حیوان خانگی.

    نه اون سری که نذاشته بودی بیاد بیرون از تو اتاقت! با اجازه بزرگترا. جِلی.
  8. چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!

    در خیلی مواردی که اشاره کردید من با شما موافق هستم ولی به نظرتون اگر کسی گوشت آلوده یا با کیفیت پایین داشته باشه میذاره تو سردخونه اش تا بهداشت بیاد خفتشون رو بچسبه؟ در مورد آبلیمو هم من یادم میاد زمانی نصف آبلیموهای قفسه بزرگترین فروشگاههای شهرمون دستچین بود! مصرف کننده چه خبر داره که این محصول چه کیفیتی داره وقتی اینقدر فراگیر توزیع شده؟ وقتی میبینه انتخاب دیگه ای نداره مجبور میشه همین رو مصرف کنه. در مورد شرکت های معروف؛ چند درصد از همین شرکت های معروف الان محصولاتشون رو خودشون پر می کنن؟ از یک و یک بالاتر داریم؟ هر محصولش رو یه شرکت توی یه در و دهات شمال پر می کرد اینقدر کیفیت اومد پایین که واقعا محصولاتش قابل مصرف نبود دیگه اونم با قیمتی بالاتر نسبت به سایر محصولات بازار. من دو نمونه محصولش رو امتحان کردم بسیار ضعیف بودن. آبلیمو و کنسرو لوبیا با قارچ؛ گرچه کنسروش رو الان به شرکت بهتری میده پر کنه و کیفیتش نزدیک به قبل شده ولی آبلیمو رو خیلی سال هست که فقط دستگیر مصرف می کنیم. من هم با شما هم عقیده هستم خیلی جاها خودمون مقصریم. خودمون باید حواسمون باشه هرچیزی نخریم و هر جایی هرچیزی نخوریم. در مورد همین کباب کوبیده هم یه مطلب جالب خاطرم اومد تا اینکه هیچ وقت دیگه جای نا مطمئن کوبیده کسی نخوره. در دوران دانشجویی( حدود 7-8 سال پیش) یه دوستی داشتم که تو یکی از رستوران های هم جوار مسجد مقدس جمکران کوبیده میزد. میگفت روزهای شلوغ(در تعطیلات و سه شنبه ها) که سرمون خیلی شلوغ میشه تعداد زیادی کباب سیخ می کنیم آماده باشه. تو پیک کاری زمان شام یا ناهار اصلا به تعداد سفارش نمیزنم و چند نفر کباب پز هستیم که هرچی تو یخچالامون هست رو تند تند میپزیم و در اکثر مواقع حتی کم میاریم ولی روزهایی هم هست که یدفعه کلی کباب اضافه رو دستمون میمونه! گفتم خب اضافی ها رو چیکار می کنید؟ گفت چرخ می کنیم دوباره میزنیم تنگ مَجازمون(مایه کباب کوبیده) میذاریم سردخونه بعدا دوباره باهاش کوبیده میزنیم. در مورد مواد غذایی خارجی هم واقعا مردم به خودشون و تولید کننده داخلی ظلم می کنن. طرف میره سس هاینز میخره 17 تومان، یه بسته ویفر لواکر ایتالیایی میخره 19 هزارتومان، آدامس تریدنت و ویویدنت میخره 8 تومان بد از بالا رفتن قیمت ارز میناله.
  9. چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!

    عزیز ما خودمون مرغداری صنعتی داشتیم 10 روز نیست دوره هاش بیشتر هست و بعضا تا نزدیک دو ماه هم می رسه. همه چیز بسته به شرایط و میزان رشد در دوره ی خاص و کشش بازار داره که شما کی بخوای جوجه ها رو بار کنی. یه سری دارو ها رو هم برای جلوگیری از بیماری میدن و برای رشد نیست. گفتم نژاد جوجه ها اصلاح شده هست و از طرفی دان و خوراک غنی شده میخورن. نیازی به دارو و هورمون هم نیست. خیالتون راحت باشه بابت مصرف مرغ که از همه چیز سالم تره تو این مملکت. اگر هم مریضی بیافته همه رو یکجا معدوم می کنن. چون از کیسه دولت که نمیره. اون مرغای سبز هم که چند وقتی سر زبون ها افتاد یه ترفندی برای گرانفروشی و تفاوتی بین اونها و مرغ معمولی نیست!!! ما ایرانی ها بدیمون اینه به همه چیز دید فازی داریم. یا صفر یا یک ؛ در صورتی که منطقا بین این دو حالت هم وجود داره.
  10. دانلود فیلم های 4K؛ از کجا؟

    اینکه کپی تاینی
  11. حیوان خانگی.

    فرجام نذار بگم اونسری دم در خونتون بودم چیکار کرده بود
  12. چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!

    والا نمیدونم چطور میشه به بهداشت و رعایت اصول بهداشتی در ایران اعتماد داشت. جریان آبلیمو ها رو کسی فراموش نکرده و در اخبار هم گفته شد. حتی نام برندهاشون رو هم گفته شد تا مردم نخرند. آبلیموهایی که حتی یک لیمو در خط تولیدش آبگیری نمیشه. اینقدر مضر بود که حامیان محیط زیست نوشتند حتی از بین بردن اون حجم آب اسید میتونه برای خاک و محیط زیست مضر باشه. آب معدنی رو که رسانه های خودمون علنا پخش کردند. بند انگشت در همبرگر رو هم که هیچ کسی ندید ولی علوم پزشکی قم تاییدش کرد و اون کارخونه فقط یک روز پلمپ بود و هنوز داری محصولات خوشمزه براتون تولید می کنه. سال 89 رفتیم یه شرکتی که تحت حمایت ایتام بسته بندی شیر داشت مثلا با دستگاههای مکانیزه. سوسک و موش و گربه بود که از سر کارخونه میرفت بالا. دوستمون میگن واحدهای معتبر فراورده های گوشتی شدیدا تحت نظارت هستند، شاید جدیدا اینطور شده ولی بنده سال 91-92 از هر گاوداری که میزان تلفات رو می پرسیدم و با میزان خسارات اعلامی مقایسه می کردم و علت تفاوت فاحش رو از واحد ها میخواستم اونها از ارائه تلفات به کارخانه های سوسیس و کالباس می گفتند و به این نحو بخشی از خسارت رو جبران می کردن!
  13. حیوان خانگی.

    من مرغ مینا داشتم فوق العاده بود بسیار باهوش و با قدرت تقلید بالاست و با صاحبش دوست میشه. در عین حال بسیار مهاجم و سریع بود و امنیت خانواده رو به خطر مینداخت وقتی آزاد بود. چون به غیر از صاحبش به بقیه افراد حمله می کنه. تو قفس هم که بود اینقدر وراجی می کرد مخ ملاج نمیموند برامون. آخرین بار هم که برای کار جایی رفتم که یکی دو هفته منزل نبودم اینقدر جیغ زده بود توی قفس که خانواده برای رهایی از سرو صداش پرنده رو واگذار کرده بودن به شخص دیگر.
  14. چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!

    نمیدونم منظورتون از لاشه گوشت چی هست ولی فکر می کنم از آشغال گوشت هم بدتر باشه! من خودم دو سال نماینده صنایع بودم به واحدهای گاوداری صنعتی سرکشی می کردیم. هرچی گاو مریض، گاو شیری پیر و دم مرگ داشتن(ترکیده، پاشکسته و ...) با یک سوم قیمت به کارخانه های فرآورده های گوشتی تحویل میدادن. یه سری گوشت بسته بندی هم هست که از برزیل وارد می کنند به صورت یخی. بسته های 4 گوش مقوایی که روش مهر ذبح اسلامی هم خورده! حول سال 2013 دیدم که روش تاریخ 2007 خورده بود! من بعید میدونم این آشغالا رو هیچ جای دنیا مصرف کنن...
  15. 15 بازی ترسناک که جرات انجام آنها را در شب ندارید

    من یادمه Doom3 هم خیلی ترسناک بود به زمان خودش و حتی میشه گفت تاثیر روانی بدی میذاشت روی شخص. تا جایی که نوجوان امریکایی در دبیرستان کلمبین اگر اشتباه نکنم تحت تاثیر بازی تو مدرسه دو تا از دوستای خودش رو با اسلحه کشته بود. صحنه های بسیار تاریک و عدم تجهیز سلاح ها به چراغ قوه. نور پردازی و سایه پردازی قوی. محیط های ناشناخته مریخ و پر از رد خون و جنازه های سلاخی شده و تکه تکه های بدن اجساد، استفاده از قافل گیری "معمولا بعد از سکوت و با باز شدن یک در" ، افکت های صدایی بسیار قوی و تاثیرگذار... واقعا چیزایی بود که در زمان خودش بازی رو به ترسناک ترین عنوان سال بدل کرده بود. ولی نسخه 2016 این بازی میتونم بگم اصلا در دسته ترسناک قرار نمیگیره و بیشتر یک FPS جذاب و اکشن بود.